ini tarikh penting buat m e r e k a . . .




couple is easy to find . sometime it can hurt us for a long and just can replace anytime you want . but truly best friend such fine jewel in the sugar . tell me how can you recognize it without try to taste ? friends are really means even you have your own loves . Happy Birthday to my best friend who is always give me some spirit :))




meyh nak nyanyi lagu jap .

happy birthday to you 
happy birthday to you
happy birthday to pakcik afy 
happy birthday to me !!


ahahahahha

>besday sape ni<



hey guys , i nak wish happy birthday kat u tau . tau tau 
bila i wish ni jangan nak mengad0-ngad0 mintak hadiah kat teman
teman duk jauh dari mike . 
nanti teman balik , teman belanja pusing 1 bandar
(teman bohong je tu)
hahaha



nak kasi hadiah . ada masalah la dy 
firstly i jumpe postmen tu . mintak post kat you . 
tapi dye refuse sambil geleng kepala .
i tak tau nak desak dya camner dah . 
i nak sangat hantar kat you . 
jangan bgtahu sapa sapa tau !
i siap rasuah dye lagi . RM . . . 0.10
tapi dye tak nak . 
perghh ! dye ni memang nak kena saman sebab tak ambil rasuah . 
btw , i bersyukur sebab dye pekerja setia . 
dye kata ada sorang bini dengan 10 anak . 
kesian plak i dengar . takkan la nak kasi bini dan anak postmen tu makan
duit rasuah kan . 




so minta dye teruskan tugas dye anto surat . 
u nak tau sebab apa dye tak nak anta barang i ??
sebab dye anto s u r a t 
i suruh dye anto BMW kat u 



tapi nak buat gane kan ??
u tak de jodoh langsung dengan BMW 


kan i dah warning you . 
BMW IS ALWAYS MINE !!
not yours . ahaha


oh lagi la nak terkejut kan ??
hari ni besday you . tapi i yang menang kan ??
i dengan si 'ferrari' tu . 
tengok tu . ada jodoh lagi laaaa




bukak fb je baru ternampak birrthday you .
i celebrate sekali dengan anniversary mummy and daddy 
yang keee. . . i pun tak engat ke bapee . . 



so happy birthday to you . and happy anniversary to my mom and dad .
love you guys . 





tak nak dah wish bende lain . 


sebab i selalu sangat berdoa benda yang sama . 


tapi wish jugak arrr . . 


good luck SPM . 


ucapan yang ringkas . tapi usaha nak genggam keputusan cemerlang jangan ringkas 











itu jewww . . . 




thank you for your calls tonight . 
ahahaha . lama tak dengar suara you . ketagih plak nak dengar . !!!
u nak tau suara sapa ?? suara MrBean i tu lahh . 
bukan suara u . 







p/s : Happy Birthday to Mohamad Hafiz Tamam . . . 
p/s : tunggu call kedua sampai tersengguk muka 
p/s : mogok nak tidur . 



hahahaha . . . 








No comments:

Post a Comment