hari ini , semalam , kelmarin punya cerita



[ ISNIN :18 April 2011 ]

aduhai malang Pak Kaduk 
bla bla bla
gurindam , and everything lah kan .
berdebar debar nak pegang mike tu . haha
well , it's my lucky !! aku tak pegang mike . sory nunus , mimin . . 
sebelum start tu , mcam perasaan aku ada , 
gementar , sakit perut , berpeluh , 
dan aku tak boleh diam macam mira , steady macam nus .
lasly , aku menyanyi ! what ??
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
well , nikan lagu time tadika dulu . 
hanya lagu ni yang mampu buat aku bertenang on anything situation . 
berulang kali aku menyanyi lagu tu sampai aku betul betul leka dan bersedia nak buat persembahan 






p/s : thank you pada photographer yang chubby tu (kuda)




[ SELASA : 19 April 2011 ]

hari ni gf tak datang sekolah .
M O T I F F ??
tak yah la gitahu kan . . sebab tak mandi . hahah
aku duduk dgn mimin okay . stay with mimin , ecah dgn sha , buat aku gila .
well , they kinda crazy and funny eventhough sometime . .
yeah , , as friends and i think you know what i mean
jealous , angry .
but what the hell is that ?
we are friends right ??





cheer ^_^



[ RABU : 20 April 2011 ]

sukan tara dibatalkan dan eh eh , ramainyerr pelajar rumah lain lari masuk Neptune .
ok , aku tak kesah cuma tuk penghulu dgn tuk batin terpekik terlolong memanggil ank buah .
:)
latihan merentas desa :))
tak sabar menjelajah satu sekolah termasuk hutan belakang .
aik , ambulance pun ada weyhh
Pertahanan Awam .
umm , i said to them that i never ride an ambulance .
dan aku rasa nak pengalaman naik .
biasalah , terencat macam aku kan super excited tgk benda cm ni .
it's me . . bukan u'olls

dan dan dan
mase semangat berlari dengan teman teman tu ,
aku nampak ada seekor insect yang cube menghampiri aku dan aku nak mengelak
ouchhh !! eh , sakit nyerr
dan aku terasa seram sejuk satu badan !!
terasa bisa tu merayap satu muka .
huwaaa , kena sengat dgn tebuan di kening (naseb baik tak nampak )
aku terlalu lalu gementar fasal bisa tu lah . dari kening turun ke pipi , dagu , leher , bahu
dan aku risau andai turun ke jantung !!
umm , ade lagi dalam 4 km untuk sampai ke final point
ah , mampush arr , baik habeskan tarck ni dulu . even aku dah nak pengsan , muntah dan nak tutup mata
thanks nus for helping me
 yeay !!
time to naik ambulance .
Ya Allah , Kau kabulkan doa aku .
doa nak naik ambulan sangat . !!
hahaha






 best gilerr , pemandu tu bawa laju .
tapi tak pasang siren ='=
sampai je HTAA , aku menyampah tgk wad kecemasan .
sebab dah ade peristiwa pahit aku kat situ .
tapi ape boleh buat .
c.Natasha kata muka aku dah lain , dah pucat sangat
thinking *bisa tu dah merayap ke jantung aku ke*
dalam hati cakap , janganla aku mati lagi
SPM tak lepas lagi , sukan tak lepas lagi
amalan pun tak cukup cukup ....
Yanie , stay la kau dalam wad
hahaha
aku ?? pura-pura kat doktor yang aku sihat so i can go home .
well , , akukan baik .:)
pftttt !!
"saya benarkan awak balik , tapi sebelum tu kita inject awak dulu okey"
*pitam*
aku memang paling teramat tak suke arr
bila yang nak cuck ni bukan doktor , nurse pelatih tu !!
kalau setakat 2 orang , sanggup la kowt .
ini LIMA orang kerumun kat aku .
buat ape ??
ikat lengan aku guna tali getah apa tah . doktor selalu guna gloves .
memang sakit aku cakap .
dia nak inject pun teragak agak !!
bila jarum dah masuk dalam urat , dia tarik darah keluar dan masukkan semula bersama ubat .
bayangkan darah korang disalurkan sekali dgn ubat dan ditolak masuk kedalam lengan korang balik ??
ok , what do you think ?
cool huh ?
inject memang la tak sakit , saje nak buat gimmick kat korang . hahaha
cuma LIMA orang tu yang bikin pedih .
takpe arr , kesalahan tak sengaja .
0-0

unexpected yang keluarga aku yang duk utara , selatan , timur , barat tahu fasal hubungan aku dgn tebuan ?
wow , menarik ni . tanda semua orang sayang kat aku kan ?
nama pun family .
ok , sayang korang gak . .
oh tak lupa gak , , buat member yang caring fasal saya (sape tu)
especially si kuda dgn mimin yang semangat tulis dlm blog deme fasal teman .
thanks also . sayang ketat ketat kat semua .



[ KHAMIS : 21 April 2011]

yeay . gf dah datang . you , mandi tak . hehehe
tak de citer yang menarik just nak bagitahu yang
yang , yang , yang saya
saya , emm , emmm , emm , dah takde kat sekolah minggu depan . sebab ??
emmm , , budak tu dah mengorat saya , so saya rasa nak terbang tinggi tinggi
sebab happy sangat . hahaha
(nakal tahap siot)
dengan budak pun aku nak angau
cheitt , pangkat adek cukup lah . hahah

ish , dia pun nakal , bukan aku sorang jee :)

_happy@dek_



[ JUMAAT : 22 April 2011 ]

sukan tara bagi tingkattan 5 dan empat  sebab hari tu batal .
saya tak tahu apa masalah mamat ni . kau marah aku ke ?
ewah ewah , bertegur dgn ka pun tak pernah . ada hati nakk buat bodoh . .
engat palan sangat ar tuu . .
bajet aku tak kenal dia pun , patot la dia buat bodoh kan ??
hahaha
tak dapat hadir kelas Physics , sorry sangat cikgu Kamarul a.k.a Maya Karin .
saya sakit perut sejak leppas rehat .

habes !!!!








doakan kejayaan saya merentas desa pagi kang .
latihan dulu kena sebelah kiri .
merentas sekarang , jangan kena langsung .
wahai tebuan yang baik hati , tolong jangan sengat saya lagi .
saya merayu sebab tak nak jumpa dah dgn LIMA orang tu .,




p/s : eh , ade satu cerita lagi lahh . . post lagi satu okay / saya terlupa plak fasal kamcing sorang ni . . 
hee . awak , tunggu post yang khas untuk awak ok . 



byebye

No comments:

Post a Comment