bila nak couple dengan i ?




nampak entry post tu ?
ok ni adalah tajuk untuk malam ini .
sedangkan cerita ini adalah sebulan yang lalu.



[ bila nak couple dengan i ]



suatu hari ada sorang kanak-kanak mentah yang aku kira dengan matematik 
dia dah akil baligh
umur dia . . ummm . . jap jap . . 14 tahun agaknyer
eh , mane la aku tahu dye baligh ke belum . 
laki kan lambat mature 



itu budak pandai-pandai add aku dalam facebook . 
macam biasa arr , aku kan malas nak approve orang .
teragak-agak jugak nak approve . 
risau stalker pulak yang add
aku tengok la friendship kitorang 
and dia berkawan with my cousin .



ok , approve jela . sian budak budak
*takteguraku,removekauterus*



ousihhh , dia tegur aku derr . so , we all main wall post 




dia : hey you , sape ni ??
me : eh , yaw ! you tu sape ??
dia : i oranglah . stay KL . you ?
me : ouh , dekat tu . i Kuantan . you ni kawan dengan Rahimi ye ?
dia : eh , cmner you kenal dia eh ? yup i kawan nan dia .

> aku terkelu nak jawab ! ok lastlast , dapat idea nakal <

me : emm , mestilah i kenal . fasal dia tu boyfriend i 
dia : what ??! you i girlfriend dia ? eh , dye tak penah cakap pun . 
me : lerr , buat apa nak kecoh kat orang kan fasal hubungan kitorang ?
dia : a'ah betol gak tu . tapi u ni umo bpe ?
me : i ?? 17 . kenapa ?
dia : wtf . biar betol . dia tu kan 14 sama i . tak cayelah u guys couple . btw , an pernah cakap yang dia tak minat couple .
me : wth , betollah . tak salah pun umur beza . eee , i tau la yang you guys ni budak mentah . u tak payah cayelah cakap an tu , malu nak bagitahu kat orang yg i ni gf dia . i yang suruh dia diam . 
dia : oh , hahaha . diamdiam ubi berisi budak ni ye ?? tak sangke lak i . eh sape yang minta couple ?
me : dialah minta . takan i plak .
dia : perghh ! dasyat arrr an . hahaha you !!
me : hahha ape ?
dia : bila kita boleh couple plak ?? cemburu kowt tengok u dengan dia .
me : opps , sorry , i tak main belakang lahh . setia ok .
dia : hahaha okok . rugi la plak i niyhh . 





ok . that's what are we talking about . you nak couple dengan i ??
mati hidup 10 kali pun i tak nak .
tak mainlahh budak mentah cam u guys . 
i sudah ada someone yang i sukalah .




sampai sekarang budak tu tak tegur aku .
aku engat kowt la dia dah tanye kat si An fasal ni . 



tak pe nanti aku turun jumpe an tanye fasal ni . 






ayat tak leh blahhh


[ bila nak couple dengan i ]





hahahahahaha






nantilah aku tell the truth kat kau ok .



you yang comel tu , sorry i sekadar nak gurau .

you tak amik hati kan ?

ok , good boy . 

nanti jumpa , i belanja you makan lolipop oke 

(bajet aku kenal dia sangat)




p/s : pening selesaikan masalah cintan orang niyh . . 
p/s : biasalah dah lama alone macam MJ kan ? hahah
p/s : what ? MC minggu depan ?? aku gugup seyhh , tak pe . kak nab ade . haha . semangat power rangers  pun ade .
 xD



byebye you yang comel . oh yes , sekali dengan ehem ehem tu . rindu kowt dekat awak . hahaha




:)







No comments:

Post a Comment