1 tajuk banyak entry fasal 4 hari berenggang dengan lappy . .





[ dapat laptop ]

oke , thank you to my dad for coming home so late !
and thank you for not deleting my oppa .
very thank you that you didn't make it crazy .
and thank you because you care it nicely . 
10 credit to your point 



[ feeling naik motor ]

citer fasal motor . kalau setakat nak remp-it , angkat satu jari pun aku mampu . 
benda senang kan . 
but it was past !
why ?
orang tak berani nak naik motor dengan aku . sebab katanye aku bawa mcm kat GP . 
lutut mau cecah jalan raya !!
kau berani naik dengan aku ?
mulenyerr aku abaikan . lantak arr , aku yang bawa . suke hati aku lah . 
only she dare to ride motorcycle with me . 
"seronok" dia kata ?? aku pun tak tahu . 
tak sayang lutut ka weyhh ?
tadi balik tuisyen dengan ayah naik motor -merempit- 
sampai satu selekoh ayah buat style macam aku !!
aishh , berderau jantung denn . time tu baru aku tau 
kenapa orang tak nak ride dngn aku .
aku terasa macam kaki aku hilang sebelah . boleh rasa seram sejuk lutut aku nak cecah jalan .
mak !! kaki adik dah hilang . motor punya fasal
dan mungkin fasal tu jugak ma tak kasi aku amik lesen motor
orait mem'
lepas ni tak jamin bakal bawa mkotor elok elok
sebab dah leka sangat bawa .
kereta ?
lagi la nak leka .
aku hampir langgar orang fasal aku tak nampak orang tu .



[ maybe i should trust you ]

weyhh , i miss the old .
miss my 'family' back .
we are family .
but why are you guys just talk dirty ?
bitch !
come on . don't make me count you out !
i' still confusing what is really happening ?
is this world is coming to the doomsday ?
or the family is reaching it's broken level ?
if any , please i will leave you and never trust you .
maybe i should not trust you !
you broke my heart . cursing each other .
either kinds or bads .


S T O P !! 
aku tak nak dengar apa-apa lagi .
cukup sampai situ .
jangan libatkan aku .
aku bosan dengan cerita karut yang mana ntah kau beli
kat Timesquare ke ?? bohong !! mane ade jual !
so please  show me some your self esteem .
show me your pride .
show me your respect to others
and i will be okay with you .

if not . maybe i should  F U C K you



[ my dream ]

well , my first dream is completely done .
he come to school and i'd be friends with him .

and now my second dream also had come true .
i will be goin . but one questions
will he confident to let me go ?
i go away from him .
for a long time and a long seconds .

will meet new people .
ok , i just hope that you really confident to let me go .
promise that i will take care of myself . never be on other ways .
will always miss everyone .
sign it for me .


i'm just hoping and *crying*





~ please ~







No comments:

Post a Comment