results dah keluar , results dah keluar !!



dupp , dupp , dupp . 
jantung .
jantung berdegup .
(macam lagu wonderpets)


hari ni mesti budak 'hensem' tu berdebar debar kan ?
yelahh , sebab dia lepasan SPM 2010 .


aku confirm arr , kau mesti dapat results gempak . 
dulu PMR pun kau kasi gempak . . 
tibatiba 8A !!

kat sekolah , kitorang macam tak belajar fasal che gu semua 'gabra' tengok results . .


balik rumah tak de sape pun yang tahu lagi fasal keputusan kau 
dan aku tidur . . 
z Z z Z z 


adek , aloi dapat 6A3B !!
ha ? 6A ??
subjek teras A , bio , phy and chemist B ??
2A+ ??
FUYOOO . . 

ok even aku target kau dapat semua A . . 
tapi aku tetap bangga dengan kau . . 
budak MRSM KKB
ntah macam mana aku nak follow kau ?

yang lagi sorang asyik push Kimia aku jee . . . 
tahu tak , Kimia la paling susah bagi aku ..


whatever pun , i wish you congrats for your results 
6A 3B

Ismi Affandi





>guess yang mana satu ?
> of course la yg tengah tu si Awal Ashaari . hahaha







p/s : tak sangka weyhhh . tahniah tahniah . . 
p/s : kakcik merajuk !! grrr




No comments:

Post a Comment