tak tahu tajuk apa ??

tak sampai sebulan aku off kan facebook tu . tangan aku tetap gatal jugak nak sentuh laptop , aishh !siap bukak facebook mak lagi weyhh . *main game* . rindu gila kat facebook . hurmm , lepas ni , to kengkawan yag sesuka rasa bace blog F.U.C.K ni , minta maaf yewk , aku ase tak dapat nak post ape ape sangat lepas ni . terasa macam nak bzkan diri kat meja belajar yang dah berselerak tu . tinggal 8 bulan lebih je lagi berdegup kencang sekencang-kencangnya . dan saat tu kalau boleh terkencing dalam seluar pun , aku tak perasan agaknye . come on , give me some spirit to against this communication . i really need to study to be with my lover forever . B , wait for me okay . i promise it won't be long *padahal lambat lagi* . agaknya , macam mane la persiapan sepupu aku sorang tu ? dalam hati cakap besar *aku boleh kalahkan dia* . tapi kenyataanyer , aku jauh kecundang . bijak betul aku ni .




ok , aku akan try stop dekatkan diri dengan internet buat sebulan *test* . unless aku kene cari something dalam ni .







will be back later . . . .






>>> termenung mengadap matahari terbenam di ufuk barat sambil terfikirkan si B :)








p/s : tadi aku ternampak nama kau , terus perasaan rindu tu berbunga bunga . rindu nak tatap kau *aku tatap juga*
p/s : asal kawan bapok aku kat taiping tu cun gila , tapi takla mengancam sangat .
p/s : bapok kat kuantan ni , tak la cun sangat mcm taiping tu , tapi perghh , badan solid betull . sexyy bitchh gilerr . muahahhaa . *perasaan aku tak de kene mengena neither guys , girls nor girly plus gay*
p/s : selamat pagi . . . .






:)

No comments:

Post a Comment