restlessness tonight . . .

dear F.U.C.K ,
i'm really anxious to meet tomorrow , tomorrow and tomorrow .
everything is become more difficult to be done . 
i hold the responsibility which is in the increasingly difficult . 

oh Allah , please give me more strength to face adult .
please lead me to the right path . 
simplify the world which all that would lead me .
don't let me so engrossed with the world of luxury and pleasure did not last long . 




aku semakin tertekan dengan dunia . 

aku rasa rindu sangat kat semua kawan . 

tak kiralah kau sapa . *termasuk yang baca blog ni*

kawan yang sentiasa menggembirakan aku . 

mana korang pergi saat aku sorang sorang berdiam diri . 

luaran : aku ketawa .

dalaman :  aku kecewa .

WHO WILL BELIEVE ME ??!

desperate girls who need  love   .. . .  actually everyone. . 







p/s : rindunya kat awak . . bila boleh jumpa ??
p/s : meja saya depan sekali yang ada 4minute !! *cari*



p/s : terasa nak gaduh la dengan someone . afy , jom gaduh nak . rindu arr nak gaduh dengan u . 

ngeee ~ . . tapi u dah ade gf , i ????
















^^,

No comments:

Post a Comment