jom meng-UPdate blog

aku terasa macam nak tusyen arr plak . fikir semalam punya fasal sampai tidur pun tak cukup . dah la tahun ni aku nak exam besar . untuk masa depan aku plak tuhh . hurmm , nanti terkantoi tengah jalan kang , nyesal tak sudah lerr jawabnyerr . orang dapat U , aku dapat ICU . haha . ok , i think i'm goin to start it by next week . but , tak rasa ke yang tusyen , dengan kerje sekolah belambak nak mampos , tak menyusahkan or membeban kan masa ke ? aku risau tak sempat nak buat kerje je . terus terang aku ni bukannye suke buat nota sendiri . yang aku tau , aku nak menyalin jee . nota saja okay . kerja sekolah tu , aku tahulahh nak buat sendiri . babbab nota ni aku lemah sikit . kehkehkeh .




 oh , tadi waktu agama , ustazah bagi kertas utk form4 and 5 utk dibuat . bohh , banyak kowt . ngeeeee~ then ustazah suh buat kat rumah fasal nak mengajor bab kahwin . wowww !! suma pakat celik mata aihh bab tu *nakal* . 




tapi baru masuk tajuk meminang . teringat plak masa angah bertunang rituhh . huh , tatau nak kata lah bila orang bertunang ni . tetap keluar jugak berdua . tapi tulahh , aku teringat plak kisah ustazah kata tadi . seorang lelaki harus memandang perempuan yang bukan muhrimnya adalah muka dan tapak tangan sahaja . ditanya why tapak tangan dan muka . ustazah jawab , dari rupa lahh membuatkan seseorang itu jatuh hati . dan dari tapak tangan itu tersembunyi kesuburannya . kesuburan ??! wth , ape tandenye yeww ? selalu aku dgr orang kata dekat kaki . kali ni tangan plak ? betul ke tidak , wallah hu alam . lu pikir la kata nabil . 



skang aku nak citer bab perasaan dengki orang terhadap akuhh . ngahahaha . seorang perempuan perlu mencari pasangannya seorang lelaki sebagai suami , bukannya perempuan . itu lesbian . dan tibatiba , ada sekor minah ni teramatlah cynicism kat aku ! haha . ingat aku tak tahu lahh tu . 



mase nak balik tu , aku nan fatin tanye ustazah how a man who does not know that their partner is a man who turned into a sexyy bitchh women through surgical silicone ?! dan ustazah kata mana bolehh , kita boleh tahu melalui kat i.c kan ? tapi pendapat akuhh , kad i.c tu kan boleh dipalsukan . dan tibatiba muncul manusia yang tak bertamadun sibukk mau tahuu ! goddamn  you are so sickk ! kau datang nak perli aku sebenarnye kan ? hahaha



ingat aku tak tahu maksud sebenar kau tu . aku pasti si minah  tu dah mengadu mcm kuntilanak kat ko badifool ! kalau ye pun aku lesb ke pengkid ke , apa masalah engkorang berdua ?? dah sah sah la aku nak kat pompuan ! yang si minah  tak bertempat tu tuduh aku rampas laki yang rapat dengan dia pasai pa ?! otak tu ada ka tadak , kalau setakat bijak nak mampos dalam bidang akademik dan subject ni , awat budushhh gila bab bercintan . kata bercintan pandai sangat sampai pasang lebih dari 2 ?! 




suke hati aku lah kalau aku ni pengk sekali pun . usik hampa ka ? shit a kids of a cow . hahaha . nampak sangat la yang korang ni sebenarnye desperate sangat nak masuk pintu neraka awai dari aku . silakan lahh , aku orang terakhir pun tak pa aihh . 




>>> go to hell 



kau kata aku pengk , dosa . yang kau dengan kau tu bercouple ! tu tak dosa jugakke ? dosa la bangang ! kang aku ceramah kang , nangis tak henti . aku pengk , aku punya suka lahh , aku punya dosa ., ada aku sibukk duk kecoh fasal kau dgn cow couple ??! ada ??!! yikesss !!





eh , kalau sibukk sangat nak mengutuk aku dari belakang , aku suggest baik depan depan . baru fair . jangan jadi fucker yang sangat bullshit . kalau depan depan , senang sikit kita nak sentuh menyentuh . baru puas hati aku gadoh style cam tu . ni kalau setakat mulut longkang yang jahanam , aku pun tak mati lahh weyhhh . hidup , sihat sokmo lagii . aku tau , aku tau , engkau maksud aku si minah  ni dengki fasal aku hidup sambil bersuka ria kat sekolah tu . bukan macam kauu . diam macam orang bisu ., what a waste la bila Allah dah bagi mulut tu tapi sombong tak nak cakap dengan orang . ptuihhh !








lepas ni aku nak tengok sejauh mana lagi kau nak mendajalkan aku ??! banyak sangat dah citerr karot kau tu yang aku pendamm . tunggu masa la aku lepas balik kat kau citerrr tuu . tunggu episode lainn lahh nantiii . fasall kess aku pengk tu hal lama . yang sibuk pi dajal jadikan hot issue buat apa ? dengki sangat ke kalau aku famous ? stallkerrr










tak tauu arr manusia apa la korang ni yang suka sangat sibukk hal orang . . .  .. 











:P







No comments:

Post a Comment