hati telah dicuri !! auww

waaaaa . hati banyak seronok itu hariii . semangat nya bangun pagi nak pergi . haish , memang tak sabaq dah masa tu . even hujan pun , tetap pergi jugak kat tempat tu . yeah , kali ni kami bercuti dengan gajah ! auuww , sweet sangat . destinasi kali ni menuju ke Kuala Gandah , Lanchang , Pahang . 1st time sampai dalam keadaan hujan renyai-renyai , sanggup redah hujan jugak lahh . mak semangat bawa payung K.E . perghh , bangga sat ! haha . 1st daftar kan diri dulu dan sedekah kan RM **** utk warga gajah yang comel comel ni . altiviti pertama kitorang adalah menonton video gajah . tapi saya dan kakcik dan tonton pun . kami duk kat luar sambil snap sane sini . bosan lah nak tgk vdeo yg bukan 3d . hujan hujan , haishh . tibe tibe hati saya tersentak akibat 'dia' . OMG !! terasa nak luluh hati , jatuh habis jantung saya . memang cukup terpesona dengan ciptaan Tuhan . mata yang bersinar , hidung yang tinggi , bibir pink yang halus . ouchh , hati saya sangat tertarik . makk , adeq nak dia bolehh ?! pelempang nak aku bag ??! hahaha . oh myyy , dia memang meggoda jiwa saya yg sgt kusut masa tu . andainya saya dapat menyentuh dia . membelai dia , memeluk dia . confirm saya tak tidur malam dan asyik terfikir fasalnyaa . dan sampai sekarang saya masih teringat akan senyuman nya , pandangan matanya yg biru kehijauan , gigi nya yg comel . Ya Allah , sempurna betul ciptaanMu . dan aktiviti yang sangat happenin with Timo , Mawar , Abot and the geng also with tourists in Rainy days . hahahakzz . really love it



the pictures are inside there :
disebabkan hujan dan gambar tidak cukup sempurna buat si photographerr . next time tak hujan saya masukkan lain . okayhhh



dan kali ni . hati saya sudah tertarik dan dicurik oleh si ;dia; tadi dan gajah lain . 

saya betul betul jatuh hati . 

tak dapat si gemuk(manusia) tu , dapat yang ni pun jadilahh . hhuhuh

jatuh hati dengan ciptaan Tuhan dan semua baby 

sebab 'dia' tu adalah baby kepada mat saleh dun know from where .

kecomelan dia membuatkan saya tak duduk diam .

OMG , i wish i could have someone like him , either brother , nephew or maybe boyfriend ? 

mood ::: saya sedang angau kerana ciptaan Tuhan yang sgt sempurna . 

dia terlalu comel . 


:)


i wish we can meet again <3




. .. . . . 



No comments:

Post a Comment