friday day

lets start over with my day in school . 

ok . pertama kali aku menyapu kat sekolah pahang ni for 10 months i'm
 here . haha .

 berpeluh habis . bukan tak pernah menyapu .

 aku memang malas dan tak suka menyapu *alergi habuk* . 

sikit sikit nak bersin . lepas tu mula la semua orang boleh ketawakan aku . 

why ? 

hidung aku jadi 

badut tau ! MERAH . 


lepas balik , tak sempat nak tido lama dan makan , dah kena keluar hantar kakcik gi interview .

firstly pergi Hotel Seri Malaysia .

secondly , apa yang tak kena dengan angin dia ntah , pergi parkson ECM plak .

dah la macam orang bodo je aku jadi tunggul kat parkson tu .

tunggu dia interview . 

kalau tak dapat tu , sia sia  aku jadi tunggul tak bergaji .



nak balik , aku kena marah dengan mak !

sebab aku sibuk duk bercerita fasal kekasih hati .

aku tak tahu apa yang mak tak suka sangat fasal kekasih aku tu ?! *wondering*

bukannya aku tak senonoh dengan kekasih . 

baik je kitorang jge diri .

tapi tak pe , 

mak marah fasal buah hati yang aku chenta gilerrr ,

aku sanggup  kena marah , 

dengar leteran

sebab aku SUKA . 
haha

weyh , aku sayang gilerr tahap maximum kat kau .

dengar tak aku cakap ??!




No comments:

Post a Comment