congrats ! facebook over !

tahniah cik syahirah . kini facebook anda telah pun deactivated . yes , that's what i'm goin to shout like crazy ! start kul 1600 , 080211 facebook aku telah pun dibomkan . yes , menjadi sejarah bila aku bomkan facebook aku sendiri . yehaaa !! tak pe lahh . sekurang - kurangnya aku tak lah sakit hati lagi bila bukak facebook memanjang . ringan sikit jiwa aku bila tak bukak . lapang jugak otak aku nak belajar ni . ngee ~ so pada kengkawan yang teramat disayangi sokmo , janganlahh duk cari aku kat facebook dah . lepas SPM ni , kite 'touching' balik arhh . haha . mesej pun tengoklah kalau aku rajin nak balas . call ? oh , mudah sangat aku nak angkat . sekarang ni , buku je memanjang duk teman aku . pagi petang siang malam asyik 'mengantuk' mengadap buku . tulah penyakit pelajar . time internet , kalau boleh mata nak sembul keluar jee . bila belajar , baru page 2 dah menguap dekat 10 kali . ish ish *aku lah tu* . at least orang yang tak puas hati kat akuh tu , happy la kowt fasal aku dah tak wujud lagi dalam laman facebook tu . kan kan kan ???



>>> goodbye facebook


>>> hello books 




:))

No comments:

Post a Comment