akaun facebook OFF !!

buat sesiapa yang dah add saya kat facebook , jangan contact saya kat sana dah . facebook saya kini dalam proses 'mengebomkan' dirinya sendiri . facebook ni memang ada masalah ke ?  saya bukak je ada problem with my password , tapi tak kata pun wrong password . wth betull ! btw , mungkin ada hikmah kowt , ye la saya kan nak exam besar tahun niyh , so , korbankan je lahh facebook tu dulu . *sedih*


byebye





:(

No comments:

Post a Comment