Posts

Showing posts from February, 2011

restlessness tonight . . .

Image
dear F.U.C.K , i'm really anxious to meet tomorrow , tomorrow and tomorrow . everything is become more difficult to be done .  i hold the responsibility which is in the increasingly difficult . 
oh Allah , please give me more strength to face adult . please lead me to the right path .  simplify the world which all that would lead me . don't let me so engrossed with the world of luxury and pleasure did not last long . 



aku semakin tertekan dengan dunia . 
aku rasa rindu sangat kat semua kawan . 
tak kiralah kau sapa . *termasuk yang baca blog ni*
kawan yang sentiasa menggembirakan aku . 
mana korang pergi saat aku sorang sorang berdiam diri . 
luaran : aku ketawa .
dalaman :  aku kecewa .
WHO WILL BELIEVE ME ??!
desperate girls who need  love   .. . .  actually everyone. . 






p/s : rindunya kat awak . . bila boleh jumpa ?? p/s : meja saya depan sekali yang ada 4minute !! *cari*


p/s : terasa nak gaduh la dengan someone . afy , jom gaduh nak . rindu arr nak gaduh dengan u . 
ngeee ~ . . tapi u dah ade…

Watikah Pelantikan Pengawas 2011

Image
potential leaders with the vision for the next future chee wahh , ayat nerdy  :)




p/s : thank you afiey for the picture . 

hari hari yang dilalui sepanjang seminggu

Image
[ 21 Feb ] gementar gila hari ni .  'Watikah Pelantikan Pengawas Sekolah' yes , itu yang buatkan aku semangat gila siap awal . tak perlu la aku dating pagi ni dengan pagar . berdebar-debar siot .
dan akhirnya , kaki aku berjaya melangkah jugak naik ke pentas . tangan aku berjaya jugak menggenggam sijil . *sejuk satu badan* hahaha .
lagi la nak kecoh dengan korang . blog kengkawan semua ada fasal budak baru . aku pun nak join satu badan tulis gak .  kau nak tahu apa yang aku happy sangat hari ni ? sebab , sebelum ni aku pernah berangan yang kononnya  budak luar negara bersekolah sekali dengan aku .  . . . rupa rupanya impian tu termakbul bila ustzah bagitahu fasal budak German ! Hendrick *tak tau eja* perghh ! hensem kowt ?? agaknya hensem lagi Qalaka si Mexico tu .  aku bersyukur gila bila impian tu termakbul . walaupun bukan satu kelas dengan dia *sedih*

[ 22 Feb ] dipendekkan . .  masalah aku yang berlonggok dalam otak kecil aku ni .  dah selesai ! mulanya aku engat nak jumpe cakap fasal lain . tapi a…

what would u do if u love someone but he/she didn't even bother u ?

okay . ignore him also . it is cool right ?awak nak tanya apa kat saya ?

fuhh !!

Image
i'm done for something stupid .
make me realized how cruelty human actually .



i'm not goin to be blame or blame anyone .
its normal for humans .
and i accept it as my lesson to not trusting anyone anymore .
*including my friend or family*
yeah , because i'm too stupid *song of BOF*
trying to be more adult .
that's what i've learned from someone .
and really thanks to . . 

Pn.Natasha .




:)
p/s : tak hebat utk selesaikan puzzle 1200 pieces . p/s : ujian minggu depan . be prepared !


p/s : mule tertarik dengan MAGNET ??



Facebook © 2011 · English (UK) About · Advertising · Developers · Careers · Privacy · Terms · Help




aksyen kamen !! haha

Image
hari ni semua kengkawan sibuk post dalam blog dorang fasal Watikah Perlantikan Pengawas .
lagi la sibuk post fasal student baru dari Jerman ! *nak ngorat*




hahaha
aku pun tak tau nama sebenar .
jeles betul dengan miminhora dan syera post fasal 2 hal ni .
aku tak de time lagi loo utk update panjang berjela .
nanti aku adjust kau utk mamat German tu yewrk ??!
sayonara 
:)


p/s : dear syahirahyuna , tolong jangan curang dengan kekasih awak yang satu tu . nanti awk melepas dapat yang paling terhebat dari mat German . 
p/s : dear kekasih saya yang dichentai selalu . saya curang setiap masa dengan awak *padan muka*

p/s : no mood since of the stupid things in my life .
p/s : u called me your best friend ? sorry ! not me . maybe someone ELSE ??!

mengantuk sudah . bye . . .

Hyuna and Me ??!

Image
jeng jeng jeng !!

same ? hahaha . 

*just do gimmick*



unlike direct !!


hahha

:)

kekasih ??

belum masa lagi untuk aku jelaskan pada tatapan semua siapa buah hati yang telah bersarang dalam hati aku .
kerana aku sibuk dengan aktiviti sebagai manusia bergelar pelajar . 
kitorang pun asyik buat hal masing-masing je . 
dah tiba masa , aku bagitahu .
kalau boleh satu dunia aku nak bagi tahu . 
hahaha . 






student SMKBJ student SMKIM2 .

私はHyunaと恋に落ちていると4minute

Image
people might ask . . 


why i choose my name as Hyuna ?
did i want to obtain cheap publicity from others ?
or i just wanna overlapping foot on her glory ?
am i such stupid girls using people names ?
and now i'm goin to let you know why i choose Hyuna as my idol : :

>> HYUNA <<



shes so beauty among others .such an vigorous singer that i found after Lady Gaga and Fergie + PCD .oh plus , shes better than other Korean's singer and dancer . *guess*even she join 4minute , they are all pretty , awesome !i LOVE 4minute too . Hyuna was one of an energetically when she sing and dance together without background helper .well , like we know Hyuna is a very sexyy dancer <3and i love to be sexy like her way when she dance with all the girls and boys .it makes me feel wanna do the same . in 4minute , she does not sing too much .just showing her damn sexy dancing . shes a good rapper also . *beat Eminem* . hahaif i only had a chance to meet her ,i would like to say "damn , u are so…

when i've been hurt !!

oh yes ! when i hate myself , i trying to remember Allah . 
i feel i want everything ruined so fast so i can live peacefully without all the fucking life !
yes , i swear in the name of Allah , i will ruin the couples and the family !
because i can't stand since i heard so many about you bullshit !
i don't ever wanna care if it sin or not !
hell ! that's where the couples should enter and not me !
your life is never going to be bless by Allah !
why ?
because i'm really mad and never want to be yours anymore !
and that's make the fact real so i hate fucking mans a lot since of a trollop damn like you !
bhabiiii !






I AM HEART-BROKEN CHILDREN

!!!


no peaceful in your life bluff !!

friday day

lets start over with my day in school . 
ok . pertama kali aku menyapu kat sekolah pahang ni for 10 months i'm  here . haha .
 berpeluh habis . bukan tak pernah menyapu .
 aku memang malas dan tak suka menyapu *alergi habuk* . 
sikit sikit nak bersin . lepas tu mula la semua orang boleh ketawakan aku . 
why ? 
hidung aku jadi 
badut tau ! MERAH . 

lepas balik , tak sempat nak tido lama dan makan , dah kena keluar hantar kakcik gi interview .
firstly pergi Hotel Seri Malaysia .
secondly , apa yang tak kena dengan angin dia ntah , pergi parkson ECM plak .
dah la macam orang bodo je aku jadi tunggul kat parkson tu .
tunggu dia interview . 
kalau tak dapat tu , sia sia  aku jadi tunggul tak bergaji .


nak balik , aku kena marah dengan mak !
sebab aku sibuk duk bercerita fasal kekasih hati .
aku tak tahu apa yang mak tak suka sangat fasal kekasih aku tu ?! *wondering*
bukannya aku tak senonoh dengan kekasih . 
baik je kitorang jge diri .
tapi tak pe , 
mak marah fasal buah hati yang aku chenta gilerrr ,
aku …

sabar untuk hari ni

yoru ni subete no yoi .
haha . macam tak jadi janji nak off sebulan tu . tangan tetal gatal nak menaip .
*taip blog je , kerje tak pun*
sebab banyak sangat perasaan sakit hati tu .
memang kau dengan kau tu menyusahkan mak bapak .
depan orang , perangai baik macam malaikat .
belakang orang  . . .  . . 
biar Tuhan je lha yang tahu .







p/s : baru balik dari melepak tepi laut *bagi tenang hati*
p/s: talam dua muka ada 2 . kau rasa ??






sayonara ~

tak tahu tajuk apa ??

Image
tak sampai sebulan aku off kan facebook tu . tangan aku tetap gatal jugak nak sentuh laptop , aishh !siap bukak facebook mak lagi weyhh . *main game* . rindu gila kat facebook . hurmm , lepas ni , to kengkawan yag sesuka rasa bace blog F.U.C.K ni , minta maaf yewk , aku ase tak dapat nak post ape ape sangat lepas ni . terasa macam nak bzkan diri kat meja belajar yang dah berselerak tu . tinggal 8 bulan lebih je lagi berdegup kencang sekencang-kencangnya . dan saat tu kalau boleh terkencing dalam seluar pun , aku tak perasan agaknye . come on , give me some spirit to against this communication . i really need to study to be with my lover forever . B , wait for me okay . i promise it won't be long *padahal lambat lagi* . agaknya , macam mane la persiapan sepupu aku sorang tu ? dalam hati cakap besar *aku boleh kalahkan dia* . tapi kenyataanyer , aku jauh kecundang . bijak betul aku ni .




ok , aku akan try stop dekatkan diri dengan internet buat sebulan *test* . unless aku kene cari s…

terima kasih kawan

kawan , kawan , kawan .
dan kau berhak menerima penghargaan seperti itu dari aku . 
kerana aku tak pernah anggap kau musuh .
musuh pun tetap kawan aku .
walau perangai kau sebaik musuh , aku tetap anggap kau kawan . 
dan semuanya berhak mendapat kawan . 
andai kau disisihkan , bermakna bagi mereka kau bukanlah kawan .
tapi andai kau yang menyisihkan diri sendiri dari aku . aku sedih . 
kawan yang aku sayang , jauhkan diri dari aku .
kenapa ?
sebab kau pentingkan maruah kau . kekasih kau . diri kau sendiri . kau pentingkan kemewahan dunia .
dan sebab sebab itu yang membuatkan aku terdetik untuk bawa diri .
mak aku cakap , jangan berkawan dengan orang yang pentingkan dunia .
nanti kau akan menyusahkan aku . 
tapi aku abaikan kata-kata mak . 
aku tetap berlembut hati . 
dan akhirnya , aku menitiskan air mata jua .
kerana kau . . .





aku seronok terima kawan yang satu kepala dengan aku . kawan yang sentiasa menghappykan aku . kawan yang berada disisi saat aku jatuh . bersyukur dapat kawan yang memahami . ke…

fakta mengenai Hari Valentine

assalamualaikum to dearest readerr . hari yang cukup letih setelah hampir 4 jam berjoging , main badminton di pagi hari . fuhh , penatt . buat semua pelajar , kerje sekolah tu confirm tak siap lagi kan ? aku pun . haha . 2 hari lagi birthday kakak aku . nak bagi ape ye kat dia ?? emm , bagi 'kasih sayang' je lahh . oh , tak lupa Maulidur Rasul juga 15 hari bulan ni . tapi yang aku tengoknyerr , orang melayu terutama yang bercintan dan yang sedang crushed terhadap seseorang tengah sibuk ! sibuk ape ye ?? dengar cerita sibuk beli hadiah .


yelahh , baru saya teringat . esok kan Valentine Day . patutla semua sibuk beli hadiah utk kekasih . ingatkan sibuk nak penuhkan mulut dengan menyebut zikir zikir dan memperingati Nabi Muhammad S.A.W . bercakap fasal Hari Kekasih ni , aku nak kongsilah sikit fakta , mengenai sejarahnyerr . MasyaAllah , bercanggah dengan ajaran Islam . info ni aku dapat melalui terdetiknya hati aku nak tengok Halaqah minggu lepas .

dan orang-orang Yahudi dan Nasr…

jom meng-UPdate blog

Image
aku terasa macam nak tusyen arr plak . fikir semalam punya fasal sampai tidur pun tak cukup . dah la tahun ni aku nak exam besar . untuk masa depan aku plak tuhh . hurmm , nanti terkantoi tengah jalan kang , nyesal tak sudah lerr jawabnyerr . orang dapat U , aku dapat ICU . haha . ok , i think i'm goin to start it by next week . but , tak rasa ke yang tusyen , dengan kerje sekolah belambak nak mampos , tak menyusahkan or membeban kan masa ke ? aku risau tak sempat nak buat kerje je . terus terang aku ni bukannye suke buat nota sendiri . yang aku tau , aku nak menyalin jee . nota saja okay . kerja sekolah tu , aku tahulahh nak buat sendiri . babbab nota ni aku lemah sikit . kehkehkeh .




 oh , tadi waktu agama , ustazah bagi kertas utk form4 and 5 utk dibuat . bohh , banyak kowt . ngeeeee~ then ustazah suh buat kat rumah fasal nak mengajor bab kahwin . wowww !! suma pakat celik mata aihh bab tu *nakal* . 



tapi baru masuk tajuk meminang . teringat plak masa angah bertunang rituhh . huh …
Image
rindunya kat kamu bagai bernafas dalam air . tersekat saja . i really miss your nose dear . always thinking of you when i'm so bored , when i am study , when i goin to sleep , when i eat . can't sleep , just only you in me , in my heart , in my mind . even orang akan cakap aku gila taksub dengan kamu . itu masalah aku dan mereka boleh katakan apa saja asalkan aku sentiasa ada kamu . aku takkan pernah gentar dan mati dengan kutukan bisu itu . arghhh !! aku pendamkan jugak perasaan  itu . aku betul betul mahukan kamu di sisi aku selamanya . tapi kenapa tiada siapa pun yang memahami aku dan kamu . is that really because you are too precious and famous among others ??! ha ?! and everyone also wants to scramble you from me ??! seriously , i can be so crazy when u're not around .




mom , dad . please understand your youngest daughter . 


please  . . .. 












joyless kids on 17


congrats ! facebook over !

Image
tahniah cik syahirah . kini facebook anda telah pun deactivated . yes , that's what i'm goin to shout like crazy ! start kul 1600 , 080211 facebook aku telah pun dibomkan . yes , menjadi sejarah bila aku bomkan facebook aku sendiri . yehaaa !! tak pe lahh . sekurang - kurangnya aku tak lah sakit hati lagi bila bukak facebook memanjang . ringan sikit jiwa aku bila tak bukak . lapang jugak otak aku nak belajar ni . ngee ~ so pada kengkawan yang teramat disayangi sokmo , janganlahh duk cari aku kat facebook dah . lepas SPM ni , kite 'touching' balik arhh . haha . mesej pun tengoklah kalau aku rajin nak balas . call ? oh , mudah sangat aku nak angkat . sekarang ni , buku je memanjang duk teman aku . pagi petang siang malam asyik 'mengantuk' mengadap buku . tulah penyakit pelajar . time internet , kalau boleh mata nak sembul keluar jee . bila belajar , baru page 2 dah menguap dekat 10 kali . ish ish *aku lah tu* . at least orang yang tak puas hati kat akuh tu , happ…

akaun facebook OFF !!

buat sesiapa yang dah add saya kat facebook , jangan contact saya kat sana dah . facebook saya kini dalam proses 'mengebomkan' dirinya sendiri . facebook ni memang ada masalah ke ?  saya bukak je ada problem with my password , tapi tak kata pun wrong password . wth betull ! btw , mungkin ada hikmah kowt , ye la saya kan nak exam besar tahun niyh , so , korbankan je lahh facebook tu dulu . *sedih*


byebye





:(

bertemu kekasih hati !!

ohh , hari yang sangat mengembirakan . saya tak sangka yang saya akan bertemu dengan kamu . senangnya hati , sejuknya hati , gembira bercampur sedih , diri kamu yang sentiasa menghantui saya . hidung kamu yang sentiasa menghangatkan jiwa saya , badan kamu yang membuatkan saya ketagih utk memilikinya . OMG !! dan sekarang saya betul betul merindui kamu . kenapa kamu sentiasa menghantui diri saya ? i can't sleep even i'm too tired with all mess ! dan bila pertemuan tu berakhir , hati saya meronta utk berada bersama kamu selama-lamanya . dan saya harus mengaku kamu bukan milik saya sepenuhnya lagi . i can't wait the time to have you forever and no one can ever replace you in my soul , in my heart .




that's what i promise to you and myself 


:)

wahh makan besar Chinese New Year .

Image
Gong Xi Fa Cai to all Chinese people !! haiyaa , makan besar arr setiap tahun . wa punya keluarga pun ada makan besar jugak lorh . . makan kali ni ikut family ayahuda punya idea , punya la nak pi Cherating , sekali ayah bw ikut highway Ganu ! aishh , saya pun naik gabra , tak pernah lalu kowt . selalu ikut kat Balok jee , baru best tgk pmndangan . hahaha . sampai je kat Cherating tu , rupanya ayah uda nak pi makan kopok lekor kat Balok , salah lokasi lahh . yang kelakarnya , kitorang egtkan kowt la ayah uda tau jalan shortcut dengan masuk jalan pelabuhan . huwaa , masa tu saya rasa nak nangis sangat *jerit kuatkuat . bonggol tu tinggi sangat , ayah plak tak sempat brek , dan akhirnya  . . . . . .*^*&*#&$##@ . orang kata kalau nak elak perasaan takut tu , kite nyanyi ? dan saya pun try la tutup telinga sambil nyanyi lagu A B C macam masa tadika dulu . memang berkesan walaupun jantung saya masih berdegup laju . *sayang kereta weyhh .  dan akhirnya keluar gak dari kawasan perlabu…
i won't be sorry anymore since that is not my fault !! saya akan tetap pertahankan diri saya even awak tetap nak salahkan saya . sudahlah , hentikan semua niyh . sampai bila nak sakit hati ? sampai bila nak masam muka ? sampai bila tak bertegur ? sampai salah satu dari kita mati ?


:(

my layout ??!

Image
there are lot of bitch people trying to slander my design ?? god's doing , what are so fuckin are you gonna be with jugde me ? it's my own  idea , my owns creativity . so please be polite to me otherwise i'll do something even worse than your freakin mouth ! damn h-e-l-l . grrrrrrrrrrr



lalalalala

~

:P




:)