2011 1st update

selamat tahun baru buat semua reader d e c o d e . semoga azam baru tercapai dgn izinNya , amiin . tapi saya nak pesan , jangan setakat bikin azam tapi tak terbuat pun . apa guna ? so tahun ni saya bakal berhadapan dgn SPM . 9 bulan saje lagi yg tinggal utk saya push teruk teruk . tak pe , biarlah saya susah sampai nak pecah kepala hotak menuntut ilmu . sebab saya bakal senang di kemudian harinya , insha Allah . dinner malam tadi , kami tak makan kat luar  pun . tak celebrate kat mane mane restaurant 5 bintang *berlagak . duduk rumah terperap akibat dek hujan tak henti . 

dinner malam ni ewah jugak . mak saya masak . sedappp . menunya nanti saya post gambar okey . menu mlm tahun baru tak perlu mewah . janji masuk perut , ye dakk ? mak sibuk nak hidang lauk , saya plak mengacau snap shot . hehe . ayah ? facebook la . ape lagi . . 

mood : sejuk ! hujan lebat sekarang . . . 

lama tak tgk cerita doraemon ni .

kegilaan doraemon . haha

menu 1. cendawan dgn brocoli . saya la yg ratah smpai licin . hehe

sambal belacan wajib dalam menu harian 


uishh , terliurkan tgk lauk sardin niyh , licin jugak ooo



telur dadar , dgn bawang . . 



santapan utk ayah . keyword *telur kuning mesti mau cair . 

No comments:

Post a Comment