1111

semuanya satu kan ? bayi yg lahir hari ni pun seramai 1111 orang . Masya Allah , mesti semuanya comel belaka kan ? mcm saya gak *kembang . mcm mcm peristiwa yg berlaku di setiap permulaan tahun baru . sedia maklum dgn kehadiran masyarakat in dan out Malaysia yg merempit , check in 'hotel' , arak , dadah . paling penting accident la . tak pernah missed dlm senarai tahun baru . pelakon Malaysia pun meninggal seorang , Faizal Yusof akibat serangan jantung . Innalillah . 

cuaca di Maran


trying to be more good and turn to Him

so hari ni saya bangun seperti biasa . not to late not to early . lupa plak yg hari ni dah dijemput utk makan kenduri pertama bg tahun 2011 . hehe . kenduri kat Temerloh . amboii , jauhnya ! saya berpakaian baju kurung ungu hari ni . pakai tudung maroon , ah , sesuai dah dgn baju ungu tu . btw , penting ke sgt ke nak melawa ni ? tu yg saya agak musykil dgn kaum hawa . hehe

haha . mesti mau masuk


sepanjang perjalanan saya agak mengantuk akibat semalam tak cukup tidur . ='=
pengantin nye mcm budak budak . rendah je . bagai pinang di belah dua bak pepatah Melayu . tak ketinggalan juga kugiran musik dan silat dari KUSSMA . then ade psmbahan silat sambut pengantin . next year saya plak nak join silat . stay dgn paksu di Rawang . hehe . bukan utk apa , pertahankan diri . even ilmu nyerr mendalam , i dun care . really awesome ! balik singgah Gambang kejap . 

pasangan pengantin . nampk rendah je


lagu yg dimainkan sedap jugak . jarang dengar kat majlis perkahwinan 

hah , jgn silap bukak langkah pakcik !

bau harum , nmpk sedap , harga ? fikir la . tapi bila dah makan , sedap tu mmg lah tp kurang  kaw kaw la

mak saya suap ayah makan jagung tu lah . haha

singgah Gambang . ramainya orang tmbah tmbah pemuda naik motor . perghh ! ramai . tapi tak setanding Bukit Merah :)

oh saye tgh berbalas 'komen' dgn Abang Yan fasal ketidakpuasan dgn tingkah laku Indonesia yg menggelarkan negara kita as MALINGSIAL . babhi la dorang tu . mmg tak dak otak ! 



utk tahun 2011 ni pertama kali saya 

> saya selubung dlm selimut tebal 
> makan kenduri
> pakai high heels
> kutuk orang
> rasa nak bunuh orang
> malu berdebat dgn abg Yan fasal 3. haha
> marah orang
> pakai baju kurung
> malu dgn orang
> tukar title
> bnyk sgt yg saya lakukan 






hehehe





No comments:

Post a Comment