SPM ohh SPM ....

ohoiiii , 2010 da na berlaluu . . tamatlah suda budaya na main main mcm dulu . 2011 penuh dugaan . SPM sengaja na berperang dgn insan yg berumur 17 tahun . makkk tolongggg !! separuh sesak nafas ni na tempuh SPM . tp apa yg takut sangat ? bukannya SPM tu na baham aku . dye suh jawab soklan exam je . ye lah , exam tu senang gilerrrr , tp susah ooii na perah otak menjawab . ta de sape boleh tolong . tahun depan , ta de lagi kemudahan yg bakal aku dapat . ='=

Facebook , Games , Formspring ,  MySpace , Blogger ,  YM , Skype , OVER !! ta dapat sentuh laptop la jawabnyerrr . . arghhh ! kenapa la . tapi ta pe lah . ni semua untuk kehidupan aku pada masa hadapan . kan kan kan ? so sesapa yg lawat blog aku niyh , na pesan . . by next year 2011 aku ta gune semua kemudahan tu . fb bakal deactivated begitu juga dgn yg lain . insha Allah blogger aku tetap check in . ta pun , tulis dlm diari buruk aku tu lahh . hahaha . handphone pun jarang text lepas ni . bajet sikit kredit . ta de la tiap minggu top up . huhu . so ape ape hal call je lah . aku mlas na reply text .

so , aku takan berkepit dgn scandal scandal yg mjhnamkan mse depan aku . byebye dear INTERNET , say hello to buku buku yg tebal tebal !! HELLO !!! jom couple na ? sbb u bnyk ilmu , bukan mcm Internet , bnyk penipu ! hahaha . so tahun depan declare la yer antara kau dan aku , wahai buku . muahahaha . 

aku ta leyh main main lagi niyh , tpkse tinggalkan bnyk tabiat buruk utk setahun , 365 hari , masyarakat , lame tu !! *pengsan* . masuk 2012 , jeng jeng jeng , aku bakal gegarkan dunia ICT . haha . tp kne buat betul betul . kang telinga aku plak bergegar dgr mak bebel if results ta mencapai . eh , jgn jgn . kne bg excelent . nanti aku ta dapat pulun tetttttttt . apa tu ? rahsia arr . hahaha . 

ta sangke budak sebelah aku ni da tahu ape tu tettt , dasat betul pemikiran budak budak sekarang ye ? cepat tangkap . bhahaha . bagus , majukan lah diri anda wahai sofia .*menenggek kat sebelah aku*
so aku tadapat la contact contact bebudak gila kan ? byebye geng . rindu korang . jumpe dlm mimpi ye ? love korang semua *tipu* . 

boleh ke hidup tanpa kemudahan ? selalu aku tgk semua orang sasau kalau ta de kemudahan tu . jgn aku ikut sasau dah le . hehe . cnfirm aku ta sasau . cume histeria je . arggfghhhhh!!! histeria la tu . wakaka . 
tahun depan akan aku pastikan aku takan amik tau hal remeh temeh lagi . buat bodo je dgn mulut orang . sbb tu bukan mulut aku . hahaha . tibe tibe dayah memekak la lepas mandi . cheit ! aku sorang yg ta mandi lagi . hahaha . busuk betul . ta pe ta pe . bukannye ade sape kesah . japgy 1 jam aku berendam dlm bilik air mcm badak . comell ouhh *perasan* . ni lagi masalah , aku kata aku comel . piah da na bunuh diri . haha . aku tau aku tau . sbb hg ta secomel basikal buruk belakang umah atok tu . hahaha . 

aku cakap fasal SPM . tibe tibe bnda merepek ni yg aku luahkan . pasai pa ta tau . serabott arr tu . haha .   tibe tibe an mencarut fasal pokemon dye . astagfirullah . malas na layan budak tu . piah duk sibuk memekak kat tepi ni pasai pa ? tau la sat gi na balik . rindu aku kerr ? wahh . kembang berbunga bunga ni dlm hati *muntah* . 

weyh , jgn la kacau dgn suare sumbang korang semua . aku na cakap fasal SPM tahun depan . dah la kelengkapan na berperang ta cukup lagi .  sat gi mati syahid tgh jalan ouh , bagus gak tu . masuk syurga oooiiii . hehehe . ta malu , ada hati na msuk syurga . ibadat pun ta cukup lagi . ptuihhh , . poyo la aku pun . hahaha . 

dayah kelam ooo . egt rambut pnjg aku takut ka ? pontianak pun  lari . hahaha . nasi lemak !  ta makan lagi . . . lapar lapar . . . pegi amik kat umah atok piah ?? dye sengaja toleh tempat lain ! dushh !  jahat jahat - stacy . suare an sumbang oo . da la tadi pijak tahi lembu . hhaha . haipp , SPM aku da melayang niii .  

ok STOP !! meyh citer SPM balik . aku ase ta dapat bw BIO , CHEMIST nan +Math arr . kantoii arr cam nii . pushpushpush smpai aku mampushh ! haha . semoga Allah memberkati ilmu yg aku dapat . bglah peluang sekali tuk aku capai impian aku ni . huhu . satakat berdoa , tp ta de usaha na bce buku . u are LOOSER syera . bgkit dari kubur 10 kali pun orang ta pandang kau ouhh . so jgn jadi looser . jadilah penternak kambing . kayo weyh kayoo . hahaha . cita cita saya ? biar aku yg tahu . malas na share dgn pembaca . nanti kne perli free free . sbb sye na jadi drug dealer . hahaha . masyAllah , ape la yg aku mencarut niyhhh ? lagi sekali tergendala . dayah dgn oji ni menggegarkan umah arr . bergaduhh . haiyaa . angah plak datang . bergegar terus katil niyhhh . hahaha . ta sangka , ada jugak manusia yg na duk dekat dgn orang ta mandi lagi ni . hahaha .

k arr . chiau dulu . later aku blogger lain . salam ukhwah dear reader



uhibbukafillah 





^^,

No comments:

Post a Comment