mimpi S A W yg agak pelik !!

arghh , baru pukul 2.30 a.m . awal lagi na tido . layan FB dulu lahh . tett tett . almost three o'clock la syera . F I N E ! fb , blogger , games OFF ! bentang toto Jepun tu . ahh , sedapnyerr dapat baring . tarik selimut tebal (sejuk) . pusing kiri . pusing kanan . eh , kenapa ta mau lena ? okeoke . tangan sakit ='= . lupa lahh . cuba ubah posisi tidur dan akhirnyaa       zZZZzZZZzzZZZzzzzzzzzzzz (mula mengembara)

tibe tibe aku sedar . aku ada kat negara asing ?! OMG . apakah yg sedang berlaku ? pukk ! eh , sape yg cepuk bahu aku niyh ? "hey syera , ape yg kau buat tgh jalan niyh ? baring ta tentu hala ?'' orang putih pun tahu cakap Melayu ? hati aku terdetik . ok , amazing . (lancar plak tu) ada 3 orang termasuk aku .

CERITA PERTAMA
aku , Steve dgn Jass berada kat satu rumah kosong . entah macam mana aku jadi penakut dgn hantu ?! ada sorang tua bekal kan kitorang dgn senjata masig masing untuk lawan hantu hantu . aku dapat something yg macam machine gun .WOW ! haha . Jass , aku ta tahu ape nama bnda tu tp mcm anak panah yg tajam na mampos . Steve is nothing . dye cume mengawasi kami . tapi siapa si tua tu ? dye hilang macam tu .  so kitorang diberi tugasan untuk keluar dari rumah tu . serious susah na keluar ouh . sampai pagar je , dah bala datang (hantu) . Steve suruh aku tembak semua hantu tu . errr , oke 1st time aku guna senjata betol betol . tp kenapa hantu tu susah na mati ? smpai terkencing kencing aku dalam seluar na tembak hantu tu !! (malu) oke last hantu , Jass ta sanggup na bunuh sebab dye takut so aku amik senjata dye dan tikam hantu comell tu . arghh , ta sanggupnya aku .. tikaman tu tepat kat dada dye . oke
 - END -

CERITA KEDUA
kami berada di suatu kawasan . nampak mcm kilang . itu bahagian hadapan . masuk lagi dalam rupanya supermarket . kinda strange ?! na masuk kilang tu pun da seram , pekerja semuanya pandang kerek . haha . kelaka arr aku jadi penakott . ntah macam mana rmai yg terperangkap dlm supermarket tu dan aku sorang je Melayu dan beragama Islam ? aku terasa mcm cerita SAW !! alamak , cerita tu mmg seram . tp dari segi pembunuhannya . bukan hantunya . rmai yg cube escaped , M A T I . tibe tibe semua orang berlari sana sini mcm marathon . aku egtkan apa . rupanya na selamatkan diri dari pembunuh . aku ajak Jass lari memandangkan Steve hilang . mse na lari tu aku ternampak sorang lelaki berbaju hijau . he;s looking so wierd to me . Jass tarik sorang pemuda dan katakan itu Steve . eh , kenapa lelaki ni sama mcm pmuda berbaju hijau tu ? baju pun sama ? aku tana ikut kau Jass ! aku takut . rupa rupanya laki tu ajak Jass buat sesuatu yg terlarang . orang da kelam kabut na selamat kan diri . boleh plak korang*&^%$#@! ah lantak lhaa . orang Barat mmg suke mcm tu !! aku pun patah balik tempat persembunyian kami semua . Astagfirulallahalazim ! semuanya buat *&^%$#@! oke . syera , anggap ta de ape yg berlaku . so aku pergi satu store tu . cantik sangat . dalam tu tempat jual barang baby . whoaa . i L O V E bby goods . aku berkenalan dgn sorang budak lelaki . maybe teen . dye pun agak takut (hensem gak) haha . people kat dlm store ni agak baik dan aku senang dgn semuanya . then , sorang bg amaran tutup semua pintu dan stay silent . jgn buat bising .  aku pun dudk la terperuk dgn budak tu kat celah Kaunter bayar . dan baru aku teringat yg Gelang tgn aku ada loceng ! so i put it into my pockett . about one hour kami terkurung . Ya Allah , mmg menakutkan saat tu . dan akhirnyaa . pintu di buka dan aku terus tarik tgn budak tu . rupanya dye da mati !! bila masa leher dye kne kelar pun aku ta tahu . opps . maksudnya . pembunuh tu berhampiran dgn aku !!  aku berlari sekuat hati . huh , mujur semuanya kembali normall . tpi ,,,,,, i still can't get out . then aku jumpa Steve , Jass dan sorang yg aku ta knal . nampak pintu tu ? yeah aku nampk Steve . that's where we are goin to alive . ummm . i guess ta sempatt . pintu tu tertutup . dan aku nampk jalan lain . satu satunya kami kene panjat pagar yg tnggi yang  agak berapa meter . sesudah melepasi pagar tu . muncul pagar kedua ? eh , apa cerita niyh ? makin bnyk pagar . kitorang nampak something yg comel bentuknya . ya , sebuah tv lama . it said S A W will never end !
 - END -

dan aku terus terjaga dari tidur . Kakcik kejut ! eh , sengal . kacau aku tidurr !!!!!!!!!!!!!!!

korang pernah tgk S A W ? serious , seram . bukan sebab hantu . cara pembunuhan tu yg kejam . crite ni tahun 2009 .



*first time mimpi mcm niyh*
SAW III
comel ta ? haha . boleh kacau mimpi y'all malam malam


Saw 3 Unrated Edition DVD (click for larger image)
salah satu kekejaman yg berlaku dalam S A W . ni versi 3

Saw Wallpaper - saw wallpaper
ni lha orang tua tu . pembunuh kejam . dala ada penyakit , na mampos . tapi kejamm


No comments:

Post a Comment