hari pertunangan kakak saya

sori lambat update yg ni sebab ada hal tetentu . sekarang baru saya agak free sikit nak update mcm mcm dalam blog ni . alhamdulillah akhirnya kakak saya dan tunangnye bertunang dgn sempurna pada tarikh 19 Disember 2010 . semoga sampai ke jinjang pelamin dan seterusnya hingga akhir hayat dgn restu ibubapa dan restu dari Allah . amiin . .






cincin tunang




si photographer pun mesti takkan lepaskan peluang bergambar . hehe




Angah and Madi

cincin disarungkan oleh bakal ibu mertua :)













kalau ikutkan mmg bnyak gambar yg saya snap . tapi saya rasa ni jelah yg patot dimuatkan  kat blog ni . selebihnye , cari kat Facebook kakak  saya oke :)

No comments:

Post a Comment