copy DOG !

hey kau , kau .. ye kau lah . yg sedang berada dalam kawasan aku niyh . yg pandai pandai bace blogger aku . dgr sini baik baik eh . aku mmg ta kesah kalau kau na copycat segala mak nenek ayat ayat aku . aku ta marah ouh . sikit talak helan . berapa banyak kau na ciplak . tu kau punya suka . tp aku cukup ta suka kau , kau dgn kawan kawan kau yg  lain tu ! aku ta nak kau kau dan cow copycat gambar gambar aku . minta izin dulu . ingat gambar aku ni boleh main print print ke ?! kalau aku tahu u got my pic without my permit , seriously u are booking of  death darling ! so behave . gambar tu bukan satu perkara mudah . fasal gambar jugak yg boleh berlaku yg bukan bukan . aku pun tak teragak agak nak report polis kalau korang buat mcm tu termasuk cow .

No comments:

Post a Comment