kata O R A N G ??




kadang kadang kelakar kan bila aku imbau balik apa yg orang penah cakap tntang diri aku . org cakap aku sombong , garang , seems  ta minat na layan org , suke buat sullen , serius , susa na tgk aku ketawa , degil , comeyl , baik , manje , lesb , kelam , babi , bodoh , licik , gedik , berlagak , perangai mcm laki , suke buli org , marah , menangis , bijak , bhyekan nyawa sdri , over ..mcm mcm la .
sombong > aku ta sombong . lagi pun apa faedah kalo aku sombong ?
garang > itu memang WAJIB . kalo aku ta garang , org pijak kepala aku . memang pantang arr !
ta layan org > mmg pun . kalo tnye soklan bodo and buat perangai , sapa yg na layan ? lebih baik aku main NFS .
sullen > yes i am sullen to specific people yg sullen dgn aku gak .
serius > kdg kdg la . tp org suke gak tgk aku serius . i dun know why ?
rarely tgk aku ketawa > cube join aku dlm cakap hal kelakar and buat la ape pun yg boleyh aku ketawa . cnfirm aku xmalu na gelak . jgn terkejut lak waktu tu . HAHA
degil > suke aty aku arr . tandenyerr aku belum dewasa .
comeyl > tgk mama dgn ayh aku arr . ank ank dye mesti comeyl . tp aku kalah arr kalo na bnding dgn my late sister
baik > jujur , aku mmg baik , xcaye ? ko tnye mmber aku yg lain .
manje > da mmg tu sifat sorg pmpuan , tmbh tmbh aku ank bgsu . wajar kalo aku manje . ape mslah ko ?
lesb > ngaku , dulu aku les , sejak Ellina da 'pergi' aku pegang amanat ko tu . aku ta kan jadi les lagy . aku sedar pbuatan aku salah . Allah ta suke .
kelam > kelam ? gua kelam ke ? aku da jemu na pergy . ko ta pergy lagy ye ?
babi > mak aku elok elok lahirkan aku as human , tp ko kate babi . Tuhan anugerah kat ko mate yg buleyh nmpk sume bnde jadi babi . means , kalo tgk mak ko , babi juga lah ??!
bodoh > ta semua yg lahir terus pandai . ta payah na bajet ko pandai , 1+1 pun ko jawab 3 . pikir bluess arr tu .
licik > aku belajar pun dari org yg 'sopan' dgn aku . sorry la kalo korang rase bhye kwn nan aku . aku ta jahat kalo ko baik . serious !! tnye mama aku kalo xcaye lagy .
gedik > pmpuan mane ta gedik ? laki pun 2x5 je gedix . kalo rase diri ko gedix , welcome to my club dude
berlagak > ape yg blagak ? kalo aku dpt all types off car , mmg ar aku blagak . dah aku punya , penat aku kumpul .
behave as mens > dah mmg sejak kecil aku pangai cam laki . mmg kasar la . cakap pun main lepas je . baju kurung ? no way !
suke buli org > xsngje lahh . sape suh buat aku . plus kalo ade org cuit pinggang dgn leher aku , siap sedia arr dgn silat , karate , semua yg ada aku keluarkan . mau ?
marah > mood aku ta baik , jgn na tmbh api lagy . bg ais ketul pun belum tentu aku cair . tp aku ta penah mara org teruk teruk . stakat sejam due je aku mara . relex~~
menangis > mama aku cakap , sejak aku dilahirkan , aku ta penah na berenti menangis . mgkin sbb tu aku kuat na mara org , buat org . tp aku janji dgn mama yg aku akan buat dye bangge dgn aku satu hari nanti . Volkswagen will be yours one day , Insha Allah . ta pun , adeq bg mama pegy Mekah , ta pun as u want , sekolah pondoq . i will mom !!
bijak > aku ta nafikan ade mase aku bijak , ade mase aku blurr , *psst , kdg kdg aku hilang ingatan for a sec .
bhyekan nyawa aku > mesti lahh . kereta aset lagy penting bg aku . aku snggup drive 1 3 / 1 4 km/H . kalo gayat , jgn tumpang aku . utk org , aku snggup bkorban aslkan org ta sakit .
over > hidup kene semppoiii , kalo over pun harte ayah aku . family aku . no one care . over mcm mane ko na ? over mekup ? aku cukup ta suke mekup . stakat eyeliner aku layan . over style , its MINE .

hahaha . mcm mcm jwpan yg aku balas balik . sebab people suke judge dari luar . dalam ta tgk . mau aku ta hangin . ta semua senang dgn sikap aku . so , i need someone to bring me back to be very politely . will you ??

i am a sporting gurls who is ignore all the trifling ♥



3 comments:

  1. glerr kot.. sis bg sume jwpn...
    ta pnt ke fkr n tlis...haha.. :D
    mmg bangang ar spw yg ckp sys cmtu..
    ingt dye tu purfect sgt....

    ReplyDelete
  2. HAHAH . dah org slalu sgt tnye soklan mcm tu , jwpan tu la yg akk bg . penat gak arr . tu pun bnyk lagi yg ta post . huhu .

    ReplyDelete
  3. huhu...
    owh... no wonder la..

    ReplyDelete