Sorry I Love You

dulu aku suke gile tgk drama , dgr lagu , artis artis korea . boleyh kate kalo ade channel korea , jgn kacaw aku la . ajakla aku pergi mane pun , no way jawapan aku . giler KOREA doe . haha , paling favourite aku drama ' Sorry I Love You ' aku mmg ta miss langung setiap episod cerita tu . even cerita tu da tamat , aku asyik rewind kat Youtube je smpai kan masa aku na study , makan , tido pun aku ta pentingkan . Cha Moo Hyuk and Song Eun Chae as the hero and heroin . dorg bertemu kat Australia . satu hari  Moo Hyuk terima kad undangan dari ex girl dye . tp syg nyerr , laki yg na kawen dgn exgirl dye tu yg sepatotnye ditembak , tp Moo Hyuk halang dan terkena 2 tembakan kat kepala . doktor selamatkan dye tp hanye dpat keluarkan 1 peluru je . coz kalo kuarkan lagi satu , dye boleh mati btw dye hanye ade mase ta smpai setahun. sobsob . kesian Moo Hyuk aku . Chae Yune adalah brother dye , mak dye Choi Yune dgn Chae Yune berpisah dgn dye selama bertahun tahun . tp Choi Yune ta tahu yg Moo Hyuk tu ank dye . mak dye na jodohkan Eun Chae dgn Chae Yune . tp Moo Hyuk dgn Eun Chae da sling mencintai . ouh , sweet gilerr doe . haha . Chae Yune pulak hadapi masalh jantung . Moo Hyuk mati dlm satu tragedy mase dye bw moto . darah bnyk keluar kat hidung dye , tibe tibe , semuanya gelap dan . . . . . sbelum Moo Hyuk mati , dye call Eun Chae and said "Sorry , I Love You" . dye dermakan jantung dye buat Chae Yune . slepas kematian Moo Hyuk , Eun Chae pergi ke Australia tempat pertama kali mereka bertemu dan menziarahi kubur Moo Hyuk . last cerita , Eun Chae pun baring disebelah kubur Moo Hyuk dan mati di situ .

i suke saat ni ;)




can i have hug like this when i sleep ?
ngee~



NAME - So Ji Sub
BIRTHDAY - 1977 / 11 / 04
BIRTHDAYPLACES - Seoul , South Korea
HEIGHT - 183 cm
WEIGHT - 70 kg
BLOOD TYPE - O




tgk , punye la gilerr korea , hahah . rmai lagi yg aku suke .. tp ntah npe yg ni jugak yg aku berkenan . na kate hensem ? eh . mesti la hensem . . huhu . bole ta sape sape cari DVD ori ni utk aku ? aku jarang gy kdai CD lahh . pleazzz ? *mengada pulak . haha .

No comments:

Post a Comment